De Klussenier Jeroen van Schijndel

De Klussenier Jeroen van Schijndel
De Klussenier Jeroen van Schijndel

Kerkplein 4
4709 BJ Nispen

Dien uw aanvraag in »

0165 76 41 34
06 2117 5525
j.vanschijndel@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 20169586

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen van Schijndel, ik ben getrouwd met Hilde en samen hebben wij 4 kinderen. Ik ben gevestigd in Nispen en ben beschikbaar voor de omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Uw verbouwing is bij mij in goede handen.

Na de MTS ben ik meteen als timmerman aan de slag gegaan om vervolgens naast mijn werk een aantal vaktechnische opleidingen en cursussen te volgen. Hierdoor heb ik mezelf, zowel in de theorie als in de praktijk, uitgebreid ontwikkeld. Met ruim 25 jaar ervaring in renovatie- en verbouwwerkzaamheden, kan ik veel voor u betekenen wanneer u op zoek bent naar een vakman.

Eén van mijn specialiteiten is het plaatsen van VELUX dakramen. Als VELUX Montagepartner volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij VELUX. Ik kan u alles vertellen over de producten van VELUX en natuurlijk sta ik garant voor vakkundige montage. Wanneer u van uw zolder een leefbare ruimte wilt maken bent u bij mij aan het juist adres. Denk bijvoorbeeld aan een complete zolderverbouwing inclusief isolatiewerk en het plaatsen van een dakkapel of VELUX dakraam. Maar ook voor het realiseren van een uitbouw, de verbouwing van uw keuken, timmerwerk, EPDM dakbedekking en de overige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij mij terecht.

Ik voorzie mijn klanten graag van deskundig advies. Ik realiseer uw verbouwing van A tot Z. Desgewenst lever ik het materiaal. Vooraf ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Of kijk hier voor meer foto’s van mijn werk.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Nispen voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Zolder verbouwen
  • Tuinhuis plaatsen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Dakkapel plaatsen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

goed. zeer bescheiden en vriendelijke man. werkt goed netjes en snel.A.M. uit Hoogerheide
Nadat ik deze klussenier gevonden had om een dakraam te monteren, hebben we een afspraak gemaakt om de situatie te bekijken. Daarna is een offerte gemaakt, getekend en op de afgesproken datum is het dakraam geplaatst. Jeroen van Schijndel is een man die zijn afspraken nakomt, alle werkzaamheden snel en ook vooral netjes verricht. Ook de rommel heeft hij opgerUimd en afgevoerd, kortom, we zijn zeer tevreden !ME uit Roosendaal
Volledig volgens afspraken gewerkt, vakkundig, goedRENé uit Ossendrecht
Bijzonder vriendelijke en prettige persoonlijkheid die de afgesproken werkzaamheden uitvoert op een kwalitatief hoog niveau. Uitermate tevreden over het gehele proces van aanvraag tot oplevering van de afgesproken werkzaamheden waarbij Jeroen ons regelmatig goed en belangrijk geadviseerd heeft op het gebied van de uit te voeren werkzaamheden tot het product. Zou Jeroen bij (timmer)werkzaamheden zeker te weten opnieuw in de arm nemen en aanraden bij familie, vrienden en kennissen.J uit Breda
Correcte man, komt afspraken na, denkt mee, kortom prettige eerste ervaring met het merk De Klussenier. uit Roosendaal

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...